ABOUT US

Follow your passion, and success will follow you

 

Compania «Belstil-Mobila» S.R.L. activează pe piața mobilei din Republica Moldova din anul 2001.

«Belstil-Mobila» S.R.L. este reprezentantul oficial în Moldova a companiei belaruse «Florimebeli», producător de fotolii și scaune de birou. Calitatea înaltă a producției companiei «Florimebeli» a fost apreciată în mai multe țări membre a CSI, inclusiv în Federația Rusă. De mai mult de 10 ani la rînd «Belstil-Mobila» SRL participă la expozițiile «Mebel-Interior» la Moldexpo și în ultimii cinci ani a ocupat primele locuri la concursul pentru cel mai bun design, calitate și utilizarea tehnologiilor noi. În 2009 a fost deschis salonul de mobilă pe strada 31 August 1989, 64.

Începînd cu 2010 compania a început să lucreze cu producția interesantă și diversă italiană de spectru larg: scaune in Moldova și fotolii in Chisinau care sunt un exemplu perfect al combinației de succes a designului modern și tehnologiilor înalte.

Din 2014 suntem partenerul proiectului televizat ProRemont TV cu un brand nou «Stuletti» unde designerii mari din Moldova folosesc în fiecare proiect scaunele și fotoliile noatre pentru crearea interioarelor noi. De asemenea din acest an ne puteți găsi și în noul salon de mobilă “Stuletti”.

Propunem un număr larg de modele de scaune de birou rotative :

1. cu perne ortopedice
2. care reproduc forma și curbura naturală a coloanei vertebrale
3. pentru persoane cu afecțiuni ale coloanei vertebrale
4. pentru saloane de frumusețe, clinici stomatologice
5. cu role colorate, tapitate cu stofe colorate pentru copii
6. tapitate cu țeșătură tip plasă