Cuiere

Cuiere pentru oficiu la pret avantajos in Moldova

   Cuierele – element important pentru orice incapere. Trecand prin vizita la oricine, venind la lucru sau acasa, fiecare om doreste sa-si atarne lucrurile sale in cuier. Aceste articole sunt foarte practice, utile si minimaliste. Daca doriti sa fiti posesorul unui asemenea lucru, va asteptam in magazinul nostru “Stulettі”. In cadrul magazinului puteti achizitiona mobila pentru oficiu si mobila corp la preturi accesibile. Noi in termeni scurti va vom alege un articol ce se va combina de minune cu interiorul incaperii dvs..

Curierele in coridorcaracteristici

  1. Materialele de producere. De regula cuierele sunt produse din lemn masiv sau PAL, in magazinul de mobila Stuletti sunt prezente si modele din metal si plastic.
  2. Cuiere din lemn masiv in Chisinau sunt foarte rezistente, fiind o trasatura importanta, puteti atarna un numar mare de lucruri fara ca acesta sa se rastoarne.
  3. Cuiere pentru casa cumpara in Chisinau , pentru oficiu si alte incaperi sunt echipate cu carlige pentru genti, inele pentru umbrele. Este foarte comod in folosire.
  4. Cuiere pentru oficiu pret – surprind in mod placut toti clientii. Noi colaboram in mod direct cu furnizorii nostri, de aceea pretul produselor este accesibil pentru toti.

Branduri cu care colaboram

  • Meridian;
  • Frezia;
  • Rainbow;
  • Persia;
  • Dolly.

    Pentru cei, ce doresc sa cunoasca mai bine sortimentul de produse, noi am creat site-ul stuletti.md, unde sunt prezente pozele produselor si informatia detaliata despre acestea.

Cuiere cu carcasa de metal cumpara in Chisinau

   Magazinul de fotolii in Moldova “Stulettі” propune locuitorilor Moldovei cuiere de calitate inalta. In magazinul nostru puteti gasi tot, de ce aveti nevoie pentru amenajarea locuintei. Noi garantam calitatea inalta, deservirea profesionala si abordarea individuala catre client. Puteti adresa intrebari la numarul de telefon: 0 (22) 260 690. Adresa fizica: or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.