Mese pentru casa si bucatarie
Set de mese pentru casa si bucatarie
Table de masa pentru casa si bucatarie

Mese pentru casa si bucatarie in Chisinau

   Bucataria – nu este doar una dintre camerele locuintei dvs., ci locul care in mod obligatoriu trebuie sa ofere caldura si confort. Pentru a realiza lucrul dat, din pacate, nu este suficient doar pranzul gatit, este necesara mobila. Salonul “Stuletti” este incantat sa propuna sortimentul sau larg, printre care neaparat veti gasi mese pentru bucatarie in Moldova, capabile sa se incadreze armonios in interiorul locuintei dvs..

Mese si table de masa – sfaturi de alegere

   Daca aveti nevoie de masa, probabil realizati, ca ea trebuie sa fie frumoasa, comoda, multifunctionala si calitativa. Noi am selectat cateva momente, de care trebuie sa tineti:

  1. Marimile. Inainte de veni in magazin, masurati acasa locul unde va fi amplasata masa. Determinati de ce inaltime a mesei si ce dimensiune a blatului aveti nevoie. Inaltimea optima este de 75 cm.
  2. Pentru ca mobila sa se mentina un timp indelungat, trebuie de optat doar pentru materiale calitative.
  3. Forma placii de masa. Aici trebuie sa va conduceti de preferintele personale si de designul apartamentului dvs.. In sortiment sunt prezente urmatoarele forme: rotund, dreptunghiular, patrat, oval mese pentru casa in Moldova.

Materialele de fabricare

  1. Lemn natural – material ce nu cedeaza altora, este clasicul fabricarii de mobila.
  2. Sticla calita – in prezent se foloseste pe larg in interiorul locuintelor si restaurantelor. Materialul este rezistent la temperaturi si greutati inalte.
  3. PAL – potrivit pentru persoanele cu un buget restrans. Chiar daca costa mai ieftin, mobila din PAL , rezista la presiuni inalte si serveste multi ani.

Unde puteti cumpara mobila calitativa in termeni scurti?

   Magazin de scaune “Stuletti” – sortiment larg, iar preturi la mese in Chisinau surprind prin accesibilitate. Vanzatorii va vor ajuta sa gasiti culoarea potrivita, brandul si functionalitatea fotoliului. Noi garantam, ca mobila este fabricata din materiale calitative, ce nu-si pierd culoare si nu se deterioreaza. Puteti fi siguri ca ea va servi multi ani fara asi pierde din aspectul si functionalitatea de odinioara. De asemenea, puteti alege de la noi scaune pentru casa sau alta mobila pentru bucatarie.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !