Mese
Baza pentru masa AYK18 Baza pentru masa AYK18
Цена: 2700.00 лей
Baza pentru masa AYK21 Baza pentru masa AYK21
Цена: 1500.00 лей
Baza pentru masa AYK24 Baza pentru masa AYK24
Цена: 3200.00 лей
Baza pentru masă AYK23 Baza pentru masă AYK23
Цена: 2900.00 лей
Sky Folding Sky Folding
Цена: 4950.00 лей
Frederyk Frederyk
Цена: 5950.00 лей
Tiago Tiago
Цена: 5800.00 лей
Rois Rois
Цена: 10600.00 лей
Onix Round Onix Round
Цена: 12950.00 лей
Table de masa

Mese si table de masa la preturi avantajoase

   Bucataria – nu este doar una dintre camerele locuintei dvs., ci locul care in mod obligatoriu trebuie sa ofere caldura si confort. Pentru a realiza lucrul dat, din pacate, nu este suficient doar pranzul gatit, este necesara mobila. Salonul “Stuletti” este incantat sa propuna sortimentul sau larg, printre care neaparat veti gasi mese, capabile sa se incadreze armonios in interiorul locuintei dvs..

Mese si table de masa in Chisinau– sfaturi de alegere

   Daca aveti nevoie de masa, probabil realizati, ca ea trebuie sa fie frumoasa, comoda, multifunctionala si calitativa. Noi am selectat cateva momente, de care trebuie sa tineti:

  1. Marimile. Inainte de veni in magazin, masurati acasa locul unde va fi amplasata masa. Determinati de ce inaltime a mesei si ce dimensiune a blatului aveti nevoie. Inaltimea optima este de 75 cm.
  2. Pentru ca mobila pentru casa sa se mentina un timp indelungat, trebuie de optat doar pentru materiale calitative.
  3. Forma placii de masa . Aici trebuie sa va conduceti de preferintele personale si de designul apartamentului dvs.. In sortiment sunt prezente urmatoarele forme: rotund, dreptunghiular, patrat, oval.

Materialele de fabricare

  1. Lemn natural – material ce nu cedeaza altora, este clasicul fabricarii de mobila.
  2. Sticla calita – in prezent se foloseste pe larg in interiorul locuintelor si restaurantelor. Materialul este rezistent la temperaturi si greutati inalte.
  3. PAL – potrivit pentru persoanele cu un buget restrans. Chiar daca costa mai ieftin, mobila din PAL , rezista la presiuni inalte si serveste multi ani.

Unde puteti cumpara mobila calitativa in termeni scurti?

   Magazin de scaune “Stuletti” – sortiment larg de mese, preturile in Chisinau surprind prin accesibilitate. Vanzatorii va vor ajuta sa gasiti culoarea potrivita, brandul si functionalitatea fotoliului. Noi garantam, ca mobila de corp  este fabricata din materiale calitative, ce nu-si pierd culoare si nu se deterioreaza. Puteti fi siguri ca ea va servi multi ani fara asi pierde din aspectul si functionalitatea de odinioara.

Table de masa in Moldova, cuiere pentru casa – toate acestea le puteti achizitionat la pret accesibil, in cadrul salonului de mobila Stuletti !!!