Mobilă de grădină

Mese, scaune, sezlonguri pentru odihna la preturi accesibile

   Aveti casa noua? Doriti sa amenajati proprietatea? La capitolul dat va va ajuta mobila de gradina in Moldova. Ea va crea o atmosfera placuta, incat oaspetii vostri nu vor dori sa paraseasca casa. Mese, scaune pentru casa, sezlonguri pentru gradina si odihna – mobila pe care fiecare proprietar de casa pe pamant trebuie sa o detina. Ce poate fi mai bun decat odihna la aer liber , admirarea naturii stand culcat pe sezlong?

Sezlonguri, mese si scaune pentru gradina in Chisinau

   Pentru ca mobila de gradina sa se priveasca armonios in gradina casei voastre, trebuie sa o alegeti corect. Designul este primul si cel mai important criteriu de care trebuie sa tineti cont. Daca casa este realizata din lemn, atunci vi se vor potrivi mesele si scaunele impletite. De asemenea, in sortiment sunt si produse din lemn natural. Daca incaperea e din beton, mobila din piatra se va integra armonios in interior. Mobila din plastic va fi comoda la exploatare, intru-cat cantereste putin si detine constructii usor de strans. In mod firesc, nu uitati si de preferintele proprii.

Materialele, cu care noi lucram:

  • plasticul ecologic nu-si pierde culoarea sub actiunea razelor solare, nu cauzeaza reactii alergice la maturi si copii;
  • lemn artificial;
  • lemn natural.

Cumpara mese pentru gradina ieftin in Moldova

   Mobila de gradina pentru odihna, pretul, careia nu va “musca” este prezenta in salonul de mobila “Stuletti ” . Deja de mai multi ani, statutul sau favorabil, magazinul isi confirma statutul favorabil prin vanzari numeroase, oferte promotionale frecvente si recenzii pozitive din partea clientilor. Daca doriti sa amenajati ograda, fara de ezitari apelati la numarul de telefon 0 (22) 260 690, iar vanzatorii nostri va vor consulta la orice intrebare. Adresa: or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.

Avantajele magazinului:

  • livrare rapida pe teritoriul Moldovei si in regiuni;
  • politica democratica de preturi;
  • posibilitatea achitarii prin numerar si prin transfer;
  • servicii de reparatie a scaunelor.

Magazin de scaune Stuletti – sezlonguri, mese pentru gradina, scaune de odihna la pret accesibil !!!