Mobilă moale
Boni A Boni A
Цена: 3600.00 лей
Fotoliu Boni Fotoliu Boni
Цена: 3050.00 лей
Fotoliu Boni S 2 Fotoliu Boni S 2
Цена: 3800.00 лей
Диван Boni S 2 Диван Boni S 2
Цена: 4800.00 лей
Fotoliu Regal Fotoliu Regal
Цена: 5800.00 лей
Canapea Regal Canapea Regal
Цена: 8900.00 лей

Mobila moale la comanda in Moldova

   Nicio camera de zi nu poate exista fara mobila frumoasa. Anume mobila de corp reda camerei confort si caldura. Daca intentionati sa cumparati mobila moale pentru casa , apelati la salonul de mobila “Stuletti ”. Vanzatori va vor ajuta cu drag sa alegeti fotolii pentru conducatori si canapele exclusiviste la preturi accesibile.

Toti stiu cat e doi ori doi

   Daca nu ati schimbat mobila de mult timp, si ea nu mai este comoda, iar spatele va este incomodat de spirale, nu trebuie sa va mirati, atunci cand vor aparea dureri de spate si alergie la praf. Va aflati intr-o situatie similara? Atunci fara nicio indoiala trebuie sa schimbati fotoloiul si canapeaua.

   Nu este o problema de a cumpara mobila moale , este mai dificil de gasit un articol fabricat din materiale de calitate inalta. In zilele noastre se intalnesc si escroci, ce folosesc carcase chineze, porolon si tesatura necalitativa, asa mobila se deterioreaza foarte rapid. Noi lucram doar cu materiale ecologice, tesaturi si feronerie scumpa. Deja de multi ani noi bucuram cumparatorii prin produse si preturi.

Mobila moale pentru incaperi – oferte universale de la “Stuletti”

  1. Canapea de colt – model raspandit, intru-cat este foarte binevenita in casa. Se potriveste atat pentru serbarile cu companii galagioase, cat si pentru un somn confortabil. Detine mecanisme multifunctionale, spatare ergonomice si greutate redusa, fapt ce nu poate fi omis din vedere.
  2. Canapea dubla – se potriveste de minune in camera de zi cat si in oficiu. O gama larga de culori si materiale de fabricare.
  3. Fotoliile compacte au devenit foarte populare in sezonul curent, ele ocupa un spatiu minim, si se incadreaza de minune in orice incapere.

Cumpara canapele in stil clasic in Chisinau

   Salonul “Stuletti” propune scaune pentru vizitatori, realizate in diverse stiluri si culori. Noi nu economisim pe calitate, fiindca ne atarnam cu seriozitate fata de clientii nostri si propria reputatie. Pentru raspunsuri la intrebari, apelati la numarul de telefon: 0(22) 260 690. Sau veniti in vizita, la adresa: or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.

Avantaje:

  • livrare rapida;
  • oferte promotionale frecvente;
  • personal respectuos;
  • sortiment divers.

De asemenea, puteti vizualiza si catalogul cu fotolii in Moldova.