Bucătării

Cumpara mobila pentru bucatarie in Moldova

   Bucataria – locul unde oamenii petrec o mare parte a timpului, de aceea ea trebuie sa fie pe cat se poate de confortabila, comoda si functionala. Puteti cumpara mobila in Moldova in cadrul salonului de mobila “Stuletti”. Vanzatorii nostri va vor ajuta la selectarea articolelor potrivite , ce se vor incadra de minune in interiorul bucatariei dvs. si care va vor fi pe plac. Noi lucram numai cu materiale de calitate inalta, care se vor mentine in stare buna timp de multi ani.

Ce puteti cumpara in magazinul nostru?

  • mese de pranz: dreptunghiulare, ovale, rotunde, patrate, glisante, transformer;
  • scaune: din lemn, metal; cu tapiterie din material textil, fara tapiterie; balansoare cu suport pentru picioare; cu spatar inalt si mediu; cu rezematori si fara; taburete; nestandartizate moderne.
  • seturi de mese in stil clasic si modern;
  • garnituri de bucatarie.

Mobila pentru bucatarie din lemn masivsfaturi

  1. Masurati dimensiunile bucatariei, pentru ca mobila sa coincida cu locul de amplasare a acesteia.
  2. Daca in casa aveti copii mici, optati pentru blaturile si dulapioarele cu colturi rotunjite.
  3. Bucataria in Chisinau trebuie sa fie proiectata dupa stilul general al locuintei dvs..

Cumpara mobila pentru bucatarie in Moldova

   Puteti cumpara mobila de bucatarie, mese pentru casa si mobila de birou salonul “Stuletti”. Anume la noi veti gasi pe langa bucataria din marmura mult visata, si accesoriile necesare acesteia. Preturile noastre sunt accesibile pentru toti, fiindca noi cooperam cu producatorul in mod direct. Fiecare produs in parte este certificat si detine garantie de calitate. Magazinul de mobila Stuletti dispune de livrare si ofera doua modalitati de plata: plata in numerar si prin transfer . De asemenea, consultantii nostri va vor ghida, incat sa nu gresiti cu alegerea marimilor mobilei la cumparare. Daca aveti intrebari, le puteti adresa la numarul de telefon : 0 (22) 260 690. Adresa : or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.

Stuletti.md – fotolii in Moldova, fotolii pentru vizitatori la preturi prielnice !!!