Mobila de oficiu

Mobila de oficiu in Chisinau

   In timpul amenajarii oficiului, oamenii nu acorda o atentie deosebita la solutii de design. Din pacate este o greseala imensa! La intrare in birou, fiecare om isi formeaza o opinie, el atrage atentia la mese, scaune, noptiere, rafturi, la materialele din care acestea sunt facute. De aceea, daca doriti, ca activitatea voastra sa aduca profit si zilnic sa bucure ochii, folositi mobila de corp, mobila pentru casa calitativa si stilata. Salonul de mobila “Stuletti” este incantat sa propruna un sortiment larg de produse, pretul carora va va surprinde placut.

Ce articole comercializeaza echipa noastra?

   Daca doriti sa luati cunostinta cu fiecare produs in parte, va recomandam sa vizitati site-ul nostru, unde puteti gasi specificatiile si pozele.

Cum sa alegeti mobila pentru oficiu in Chisinau?

  1. Recomandam sa atrageti atentia la mese si scaune cu carcasa metalica – ele sunt mai trainice, practice si au o greutate mica.
  2. Mobila de oficiu din lemn natural se incadreaza armonios in biroul directorului, oaspetii sai, partenerii si colaboratorii companiei, vor atrage atentia asupra acesteia si vor aduce complimente.
  3. Nu va opriti cu alegerea la culori aprinse, pentru oficiu sunt mai potrivite nuantele calme, deschise sau cafenii.
  4. Nu va abateti de la design si de la marimile optime , care le-ati stabilit initial.

Unde puteti cumpara fotolii sau scaune de oficiu in Chisinau?

   Timp de numerosi ani echipa salonului “Stuletti” propune garnituri pentru oficiu de la producatori locali si de peste hotare. Pretul produselor nu este mare, fiindca ca noi lucram dupa strategii actualizate de colaborare. Puteti adresa intrebari la numarul de telefon 0(22) 260 690, vanzatorii-consultanti vor raspunde cu bucurie la acestea. Adresa or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.

Avantajele magazinului nostru: preturi avantajoase, livrare rapida, reduceri frecvente, achitare in numerar si prin transfer, servicii de reparatie a fotoliilor.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !