Mobilă din lemn natural

Mobila din lemn natural in Moldova

   Doriti, ca in casa voastra sa fie cald si sa persiste mirosul de prospetime al naturii? Cumparati mobila pentru casa din lemn masiv, si pentru totdeauna veti deveni prizonierul propriei case. Totul este din cauza, ca mobila din materiale naturale prin frumusetea sa uluieste de la prima privire, casa devine intr-atat de spatioasa si comoda, incat nu mai doriti sa petreceti timpul in aglomeratia urbana. Daca doriti sa fiti posesorul mobilei de calitate inalta, va asteptam cu drag in salonul “Stuletti”.

Avantajele produselor fabricate din specii de lemn natural:

  1. Ecologie. Mobila nu cauzeaza reactii alergice, se recomanda amplasarea acesteia in camerele pentru copii, dormitoare si sufragerii. In caz de incalzire, mobila nu elimina substante chimice, de aceea, ea poate fi instalata si la bucatarie.
  2. Rezistenta. Daca doriti sa instalati dulapuri din pin sau stejar, ele va vor servi multi ani inainte.
  3. Aspect exterior stilat. Dulapurile, noptierele, mesele din lemn natural se privesc foarte frumos si scump, ele creaza atmosfera de acasa, si sunt pe placul multora.

Mobila de calitate pentru casa in Chisinau – alegerea majoritatii

   Articolele din lemn niciodata nu vor iesi din moda, fiindca multi le considera ca atribut al stilului clasic. Designerii profesionisti prefera materialele naturale de fabricare, fiindca sunt ecologice si se incadreaza mai bine in interiorul locuintei.

    Mesele din lemn, noptierele, scaunele arata respectabil si impecabil sub orice stil – fie provensal, clasic, high-tech si chiar minimalist. Daca ati decis sa actualizati atmosfera in casa si sa va uimiti oaspetii, sau doriti sa schimbati mobila in hotel, restaurant? Excelent! Noi cu mare placere va vom ajuta sa realizati ideea.

Unde puteti cumpara mobila din lemn natural in Moldova – ieftin?

   Puteti achizitiona mobila de corp din lemn natural la pret accesibil in salonul “Stuletti”. Vanzatorii-consultanti va vor ajuta cu alegerea mobilei si vor raspunde la toate intrebarile aparute. Detalii la numarul de telefon: 0 (22) 260 690. Program de lucru: de luni pana vineri, de la 9:00 pana la 18:00, sambata de la 10:00 pana la 18:00.

Salonul de mobila Stuletti va pune la dispozitie o gama larga de mobila de birou si fotolii in Moldova la preturi accesibile !!!