Mobilă pentru casă

Mobila pentru casa in Moldova

     Atat casa, apartamentul, cat si vila au nevoie de mobila. Mobila creaza atmosfera de comoditate in incapere, datorita ei apare dorinta de a ne intoarce acasa si de a ne refugia sub patura calda. Daca ati decis sa amenajati locuinta dvs., noi va putem pune la dispozitie sortimentul nostru de produse. Modele exclusiviste, noutati si articole promotionale, toate acestea le puteti gasi la noi.

Specificul salonului“Stuletti

   Pe site-ul nostru este prezent un numar mare de mobila de corp, realizata in diverse stiluri, de exemplu:

  • clasic;
  • modern;
  • high-tech si multe alte stiluri.

  Colaboratorii nostri nu propun articole “plictisitoare” , ei impreuna cu dvs. cerceteaza fiecare detaliu, combina mobila cu interiorul casei voastre si asculta toate dorintele, legate de mobila. Noi intelegem, ca casa – este locul unde mereu dorim sa ne intoarcem, de aceea lucram cu sarguinta.

Mobila calitativa pentru casa in Chisinau – sfaturi de alegere

   Pentru ca in timpul alegerii, sa nu apara dificultati, recomandam sa pregatiti din timp proiectul de design – acest fapt va va ajuta sa alegeti mai usor mobila potrivita, atunci cand vanzatorul va prezenta catalogul cu o selectie larga de produse . Tineti cont de marimile camerei, nu va abateti de la design, puneti accent pe practicitate si calitate.

Materialele cu care noi lucram:

  • plasticul ecologic nu isi pierde culoarea la soare, nu provoaca reactii alergice la maturi si copii;
  • lemn artificial;
  • lemn natural.

Ne puteți contacta pentru orice întrebări! De asemenea, puteți alege mobila tapitata, precum și comanda fotolii pentru copii în casa dvs.

Mobila din lemn natural in Moldova pentru a cumpara la un preț avantajos

 Salonul nostru „Stuletti” vinde o varietate de mobilier de casă. Timp de mulți ani, ne-am justificat statutul favorabil cu vânzări nesfârșite, promoții și oferte regulate, precum și recenzii de la clienți satisfăcuți. Dacă aveți nevoie să vă echipați apartamentul, puteți apela cu siguranță: 0 (22) 260 690, iar vânzătorii noștri vă vor sfătui cu privire la orice întrebare.

Caracteristicile magazinului: livrare rapidă în Moldova și regiuni; Politica de prețuri democratică; metoda de plată în numerar și fără numerar.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !