Mobilă de corp
Mobilă pentru casă

Mobila pentru casa in Moldova

     Atat casa, apartamentul, cat si vila au nevoie de mobila. Mobila creaza atmosfera de comoditate in incapere, datorita ei apare dorinta de a ne intoarce acasa si de a ne refugia sub patura calda. Daca ati decis sa amenajati locuinta dvs., noi va putem pune la dispozitie sortimentul nostru de produse. Modele exclusiviste, noutati si articole promotionale, toate acestea le puteti gasi la noi.

Specificul salonului“Stuletti

   Pe site-ul nostru este prezent un numar mare de mobila de corp, realizata in diverse stiluri, de exemplu:

 • clasic;
 • modern;
 • high-tech si multe alte stiluri.

  Colaboratorii nostri nu propun articole “plictisitoare” , ei impreuna cu dvs. cerceteaza fiecare detaliu, combina mobila cu interiorul casei voastre si asculta toate dorintele, legate de mobila. Noi intelegem, ca casa – este locul unde mereu dorim sa ne intoarcem, de aceea lucram cu sarguinta.

Mobila calitativa pentru casa in Chisinau – sfaturi de alegere

   Pentru ca in timpul alegerii, sa nu apara dificultati, recomandam sa pregatiti din timp proiectul de design – acest fapt va va ajuta sa alegeti mai usor mobila potrivita, atunci cand vanzatorul va prezenta catalogul cu o selectie larga de produse . Tineti cont de marimile camerei, nu va abateti de la design, puneti accent pe practicitate si calitate.

Materialele cu care noi lucram:

 • plasticul ecologic nu isi pierde culoarea la soare, nu provoaca reactii alergice la maturi si copii;
 • lemn artificial;
 • lemn natural.

Ne puteți contacta pentru orice întrebări! De asemenea, puteți alege mobila tapitata, precum și comanda fotolii pentru copii în casa dvs.

Mobila din lemn natural in Moldova pentru a cumpara la un preț avantajos

 Salonul nostru „Stuletti” vinde o varietate de mobilier de casă. Timp de mulți ani, ne-am justificat statutul favorabil cu vânzări nesfârșite, promoții și oferte regulate, precum și recenzii de la clienți satisfăcuți. Dacă aveți nevoie să vă echipați apartamentul, puteți apela cu siguranță: 0 (22) 260 690, iar vânzătorii noștri vă vor sfătui cu privire la orice întrebare.

Caracteristicile magazinului: livrare rapidă în Moldova și regiuni; Politica de prețuri democratică; metoda de plată în numerar și fără numerar.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !

Mobila de oficiu

Mobila de oficiu in Chisinau

   In timpul amenajarii oficiului, oamenii nu acorda o atentie deosebita la solutii de design. Din pacate este o greseala imensa! La intrare in birou, fiecare om isi formeaza o opinie, el atrage atentia la mese, scaune, noptiere, rafturi, la materialele din care acestea sunt facute. De aceea, daca doriti, ca activitatea voastra sa aduca profit si zilnic sa bucure ochii, folositi mobila de corp, mobila pentru casa calitativa si stilata. Salonul de mobila “Stuletti” este incantat sa propruna un sortiment larg de produse, pretul carora va va surprinde placut.

Ce articole comercializeaza echipa noastra?

   Daca doriti sa luati cunostinta cu fiecare produs in parte, va recomandam sa vizitati site-ul nostru, unde puteti gasi specificatiile si pozele.

Cum sa alegeti mobila pentru oficiu in Chisinau?

 1. Recomandam sa atrageti atentia la mese si scaune cu carcasa metalica – ele sunt mai trainice, practice si au o greutate mica.
 2. Mobila de oficiu din lemn natural se incadreaza armonios in biroul directorului, oaspetii sai, partenerii si colaboratorii companiei, vor atrage atentia asupra acesteia si vor aduce complimente.
 3. Nu va opriti cu alegerea la culori aprinse, pentru oficiu sunt mai potrivite nuantele calme, deschise sau cafenii.
 4. Nu va abateti de la design si de la marimile optime , care le-ati stabilit initial.

Unde puteti cumpara fotolii sau scaune de oficiu in Chisinau?

   Timp de numerosi ani echipa salonului “Stuletti” propune garnituri pentru oficiu de la producatori locali si de peste hotare. Pretul produselor nu este mare, fiindca ca noi lucram dupa strategii actualizate de colaborare. Puteti adresa intrebari la numarul de telefon 0(22) 260 690, vanzatorii-consultanti vor raspunde cu bucurie la acestea. Adresa or. Chisinau, str. Gheorghe Asachi 44.

Avantajele magazinului nostru: preturi avantajoase, livrare rapida, reduceri frecvente, achitare in numerar si prin transfer, servicii de reparatie a fotoliilor.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !

Mobila de corp in Moldova

   Este inimaginabil faptul ca un apartament ar fi lipsit de mobila de corp, intru-cat ea a aparut in viata noastra si a ocupat un loc foarte special. Ea reprezinta o carcasa inchisa din materiale dure, se monteaza cu ajutorul elementelor verticale si horizontale. Mobila de corp in Chisinau comercializata in loturi mari sau serii, fiecare colectie se combina intre ele cu usurinta. Daca aveti nevoie de mobila de corp din lemn natural, va recomandam sa va adresati in salonul nostru “Stuletti”.

Ce puteti comanda la noi?

 • dulapuri cupe;
 • perete pentru sufragerie;
 • noptiere;
 • mese;
 • comode;
 • mobila pentru bucatarie;
 • rafturi;
 • fotolii coafor si scaune pentru oficii.

Materiale de producere

 1. Lemn masiv – clasicul din industria mobiliara. Este inofensiva pentru sanatate, are un aspect exterior placut si bogat, este rezistent la temperature inalte.
 2. PAL si MDF – solutia pentru un buget restrans, la fel, la mare cautare printre cumparatori. In cadrul magazinului nostru produsele fabricate din materialul dat sunt rezistente, stilate si longevive.

Sfaturi de alegere in mobila de corp in Chisinau

 • nu va abateti de la stilul prezent in casa, oficiu, salon;
 • puneti accent pe practicitatea si functionalitatea mobilei;
 • alegeti articolele din materiale naturale, ele vor servi un timp indelungat.

Unde de cumpara mobila de corp in Moldova?

   Daca ati decis sa amenajati apartamentul dvs. cu mobila noua, insa nu stiti, unde sa o cumparati, salonul “Stuletti” este incantat sa va propuna un sortiment larg de mobila de corp in Chisinau, preturi la careia va va surprinde placut. Vizitand site-ul nostru, puteti lua cunostinta cu sortimentul larg de produse, in lista caruia exista: mobila din lemn natural, mobila pentru casa si mobila de birou. Intrebarile le puteti adresa la numarul de telefon: 0 (22) 260 690. Programul de lucru: de luni pana vineri de la 9:00 pana la 18:00, sambata de 10:00 la 18:00. Dispunem de livrare rapida, sistem de reduceri flexibil.

In sortimentul nostru bogat voi puteti gasi:

Scaune in Moldova – salon “Stuletti” !