Cilindru pneumatic

Cilindru pneumatic sau amortizor cu gaz este destinat ajustării înălțimii fotoliilor de birou.
Conform lungimii amortizoarele cu gaz se divizează în trei tipuri: scurte, mijlocii și lungi.
Amortizor cu gaz scurt se instalează la fotoliile conducătorilor. Amortizor cu gaz mijlociu este destinat pentru utilizare la fotoliile de calculator. Amortizor cu gaz lung se folosește la fotoliile de birou ieftine. În principiu, amortizoare cu gaz mijlocii și înalte sunt interschimbabile. Sunt confecționate amortizoare cu gaz de culoare neagră și cu acoperire galvanică (cromate). A nu se folosi cilindrele de gaz la temperatura mai joasă de 5 grade. La temperaturi joase îngheață și se defectează îndată ce sunt puse la lucru. Dacă fotoliul de birou este procurat în sezon rece, se recomandă asamblarea numai peste 24 de ore de la livrare.

Capacitatea de încărcare admisibilă a amortizorului cu gaz este de 100 kg. Aceasta nu înseamnă că la încărcarea de 120 kg îndată se va defecta. Pur și simplu durata serviciului amortizorului cu gaz va fi scăzută considerabil. Cilindrul cu gaz se dezasamblează ușor: este dotat cu inel de oprire după scoaterea căruia din corp se extrage însăși amortizorul.

Цена: 300.00 лей

Lista de prețuri poate fi consultată pe pagina “Prețuri“.

Pentru a obține informația privind disponibilitatea produsului, gama de culori și prețul actual adresați-vă la consultanții noștri.

Datele de contact pot fi accesate pe pagina “Contacte“.