Despre companie

Vă informăm că sediul salonului s-a mutat pe str. Gheorghe Asachi 44 (lîngă magazinul Cartuș).

Salonul de mobila Stuletti

Compania «Belstil-Mobila» SRL activează pe piața mobilei din Republica Moldova din anul 2001.

«Belstil-Mobila» SRL este reprezentantul oficial în Moldova a companiei belaruse «Florimebeli», producător de fotolii și scaune de birou. Calitatea înaltă a producției companiei «Florimebeli» a fost apreciată în mai multe țări membre a CSI, inclusiv în Federația Rusă. De mai mult de 10 ani la rînd «Belstil-Mobila» SRL participă la expozițiile «Mebel-Interior» la Moldexpo și în ultimii cinci ani a ocupat primele locuri la concursul pentru cel mai bun design, calitate și utilizarea tehnologiilor noi. În 2009 a fost deschis salonul de mobilă pe strada 31 August 1989, 64. Începînd cu 2010 compania a început să lucreze cu producția interesantă și diversă italiană de spectru larg: scaune și fotolii care sunt un exemplu perfect al combinației de succes a designului modern și tehnologiilor înalte.

Din 2014 suntem partenerul proiectului televizat ProRemont TV cu un brand nou «Stuletti» unde designerii mari din Moldova folosesc în fiecare proiect scaunele și fotoliile noatre pentru crearea interioarelor noi. De asemenea din acest an ne puteți găsi și în noul salon de mobilă “Stuletti”.

Propunem un număr larg de modele de scaune de birou rotative :

1. cu perne ortopedice
2. care reproduc forma și curbura naturală a coloanei vertebrale
3. pentru persoane cu afecțiuni ale coloanei vertebrale
4. pentru saloane de frumusețe, clinici stomatologice
5. cu role colorate, tapitate cu stofe colorate pentru copii
6. tapitate cu țeșătură tip plasă

Oferim garanție pentru producția de la 1 pînă la 2 ani!

Puteți să Vă adresați la noi pentru servicii de reparatie a scaunelor și servicii de întreținere chiar și la expirarea termenului de garanție.

Deosebirea și specificul nostru sunt abordarea individuală și satisfacerea cerințelor clienților cu respectarea tuturor subtilităților și detaliilor în procesul de selectare a produsului necesar de către cumpărător.

Vom fi bucuroși să Vă vedem în salonul nostru!

La producerea modelelor date de scaune sunt folosite stofe rusești «HOLTEX» pe bază de bumbac (mai mult de 30 de tipuri); stofe lituaniene «DINASAS» (microfibră); o varietate de vinilis de piele turcesc și unguresc. Fotoliile sunt reprezentate în diferite modele din pielea de tip de procesare lux germană și italiană, din stofă, țesătură tip plasă care respiră și vinilis de piele. Fiecare model este disponibil în orice 6 aspecte :

  1. plastic
  2. crom
  3. lemn
  4. pe carcase de lemn
  5. pe carcasă din crom și metal negru
  6. pe carcasă de tip X

Fiecare model de fotoliu are caracteristici ergonomice. Fotoliile pot fi complectate cu 3 tipuri de mecanisme:

  • CYPR – dispune de funcția de balansare, nebalansare, ajustare a ridigității balansării și a înălțimii fotoliului.
  • МPD – acest mecanism îndeplinește funcțiile standard și permite fixarea a 3 unghi diferite de aplecare în 3 poziții
  • Anyfix – mecanism de balansare în orice poziție

Fotoliile pot fi confecționate în diferite culori din pielea lux: negru, mat, roșcat lucios, bordo lucios, bej, albastru închis, verde, roșu mat. Toate modelele de fotolii sunt confecționate din spuma de cauciuc solidă și de densitate înaltă, baza de placaj solidă de 10 mm, ceea ce crește rezistența și confortul și păstrează pernele fotoliilor în aspectul lor inițial. În afară de scaune sau fortolii puteți procura la noi mese de carcasă, dulapuri cu sertare de orice design din așa materiale ca MDF peliculă, MDF înfoliat, PAL laminat (austriac, italian, elvețian).

Propunem de asemena mobila de casa: mobila moale, mese de bucătărie, măsuțe de cafea, scaune in Moldova, fotolii in Chisinau dulapuri cupe, dulapuri cu sertare, bucătării, cuiere.

Compania oferă servicii de livrare a mărfurilor în conformitate cu termenii.